15.4 C
Київ
20.04.2024
Кримінал Фастів

На Київщині спіймано на хабарі керівника підрозділу Укрзалізниці

Співробітники Служби безпеки України викрили начальника одного з виробничих підрозділів Фастівського залізничного вузла АТ “Українська залізниця” на одержанні неправомірної вигоди, – повідомляє прокуратуру Київської області

Слідством встановлено*, що посадовець вимагав від громадянина грошові кошти за працевлаштування на залізничну станцію “Фастів”.  Свою “допомогу” у вирішенні питання чоловік оцінив у 27 000 грн.

Під час отримання обумовленої суми особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та триває досудове розслідування.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#СБУ #ПрокуратураКиївщини #Фастів #Укрзалізниця #КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада

Фото з мережі Інтернет

*Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Схожі записи

На 9 років cуд позбавив волі голову сільради на Обухівщині

У Фастовській громаді достроково припинили повноваження старости

В Українці спалили автівку депутатці міськради

Напишіть коментар