7.8 C
Київ
17.04.2024
Київська міська рада Кримінал Поліція

Кличко нагородив свого ексзаступника, який бився з патрульним

Мер Києва Віталій Кличко на засідання Київської міської ради нагородив почесними грамотами депутатів Київської міської ради різних скликань, – повідомляє “Київський регіон” на сайт міськради.

Серед нагороджених з нагоди дня самоврядування грамотою від Кличка був і його скандальновідомий колишній заступник, а нині депутат Київради Володимир Слончак.

Нагадаємо, що у квітні 2020 року Слончак накинувся на патрульного та побив його через зупинку Mercedes з депутаткою Людмилою Костенко. Після скандалу Кличко звільнив свого заступника Володимира Слончака з коментарем: “Я не дозволю дискредитувати міську владу – в першу чергу тим, хто її представляє.”

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Кличко #вартістьпроїщду #12гривень #20гривень #проїздуКиєві #підняливартістьпроїзду #ВолодимирСланчак #скандал #звільнення #ДТП #поліцейські #злочин #ЛюдмилаКостенко

Схожі записи

Поліція Обухова розшукує осіб, які скалічили птахів

Представники Коцюбинського влаштували скандал в облраді. Відео

На Київщині затримали серійного викрадача автомобілів

Напишіть коментар