9.4 C
Київ
24.04.2024
ДТЕК Козинська ОТГ

У Козинській ОТГ пропонують безкоштовно заряджати гаджети під час відключення світла

На Київщини, яка страждає від регулярних відключень світла від монополіста компанії ДТЕК, люди вже змушені самоорганізовуватися для допомоги один одному, – повідомляє “Київський регіон”.

Так, на одному з пабліків Козинської ОТГ з’явився допис з пропозицією скористатися безкоштовною можливістю зарядки телефонів, або інших електроприладів.

“Шановні мешканці села Підгірці у зв’язку з тривалою відсутністю електропостачання пропонуємо вам безкоштовно скористатися можливістю зарядки телефонів, або інших електроприладів у приміщенні охорони або у вагончику центру сортування, що на головному в’їзді на полігон ТПВ №5”, – йдеться у дописі.

Жителі Підгірців жваво відреагували на пропозицію та, майже, одностайно висловили незадоволення діями компанії ДТЕК.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ДТЕК #Підгірці #Козин #КозинськаОТГ #відключеннясвітла #підзарядка #телефон #підзарядкателефону

 

Схожі записи

Завтра ДТЕК знову починає відключати світло на Київщині

Графік відключення електрики на Київщині на сьогодні

Більше сотні населених пунктів Київщини ДТЕК відключить від світла

Напишіть коментар