12.6 C
Київ
24.04.2024
Київська обласна рада КОДА

У Київській облради при вимкнутому світлі обирають нового керівника. Відео

Зараз у приміщення Київської обласної державної адміністрації проходить таємне голосування за звільнення голови Київської обласної ради Олександра Склярова, – про це у своєму відео повідомляє депутат облради Володимир Горковенко

Відео:

Голова Київської обласної ради Олександр Скляров сьогодні зранку відмовився відчиняти сесійну залу для проведення засідання. Виявляється, напередодні в облраді поміняли замки. Керівник фракції «Слуг народу» Олександр Поляруш попросив голову ради відкрити зал. Олександр Скляров відмовив з формулюванням, що зараз «страсний тиждень».

В результаті три фракції (ЄС, ЗМ, СН) зібрались на засідання у кіноконцертному залі. Саме в цьому залі проходило перше засідання облради незалежної України. На засіданні зареєстровано 60 депутатів.

На фото голосує Алла Шкуро з ЄС. Як саме виглядають бюлетені для голосування за відставку Склярова-Сапожко-Ксьондзенка на своєму телеграм-каналі Горковенко live показав депутат облради Володимир Горковенко.

А так за зміну керівництва облради голосують депутати фракцій “За Майбутнє” та “Слуги Народу”

На фото депутата облради Марії Шевченко голосує депутат ЄС від Білої Церкви Хвича Мепарашвілі

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

“За” відставку Склярова з посади вже проголосувало 59 депутатів. Наразі, Олександр Скляров вже не голова Київської обласної ради. Один бюлетень був зіпсований.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Новий графік комендантської години для Києва та Київщини

У селі Кучаків на Бориспільщині відремонтували дорогу

У Київській ОДА хочуть зупинити ремонт онкодиспансеру. Відео

Напишіть коментар