10 C
Київ
29.03.2024
Біла Церква

Податківці викрили нелегальну АЗС у Білій Церкві

У Білій Церкві працівниками державної фіскальної служби було викрито АЗС, яка здійснює реалізацію палива без наявності відповідної ліцензії.

18.05.2021 працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Київській області виявлено АЗС без будь-яких дозвільних документів на право здійснення діяльності з реалізації пального.

Для припинення протиправної діяльності вказаної АЗС було створено спільну групу із працівників УВБ, УБФЗ ГУ ДФС у Київській області та ГУ ДПС у Київській області, з метою вжиття контрольно-перевірочних заходів.

За результатами вжитих заходів, співробітниками УБФЗ ГУ ДФС у Київській області у відношенні мешканця Білоцерківського району Київської області гр. «В» складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП та з незаконного обігу вилучено дизельне пальне об’ємом 1 436 літрів та обладнання, на якому здійснювалась незаконна діяльність, яке залишене на відповідальне зберігання директору ТОВ «В» до вирішення питання в судовому порядку.

Крім того, працівниками управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Київській області складено акт фактичної перевірки стосовно службових осіб ТОВ «Д», якому належить зазначена АЗС та яке здійснювало незаконну реалізацію пального без відповідного дозволу – ліцензії. Очікується застосування за дане порушення до службових осіб підприємства штрафних фінансових санкцій на суму понад 500 000 грн.

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У Білій Церкві на російського пропагандиста працювали двоє агентів

У Білій Церкві для 15 608 домогосподарств розрахували субсидії

На Київщині під час спалювання трави загинула літня жінка

Напишіть коментар