6.7 C
Київ
19.04.2024
COVID-19 Інфраструктура КОДА

На Київщині вводять нові обмеження на проїзд в автобусах та електричках

Вже з цієї суботи, 13 листопада, громадський транспорт у регіоні почне працювати з посиленими обмежувальними заходами, – повідомляє “Київський регіон”  з посиланням на КОДА.

Як стало відомо “Київському регіону”, їздити в автобусах, маршрутках і електричках матимуть право тільки пасажири, які матимуть при собі один із документів:

  • COVID”-сертифікат, який підтверджує вакцинацію;
  • негативний результат ПЛР- чи експрес-тесту на визначення коронавірусу, отриманий не пізніше як за 72 години до дня поїздки;
  • довідку про одужання особи від коронавірусу, чинність якої підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка “Дія”.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Діяти обмеження будуть до того моменту, поки обласна комісія з питань ТЕБ і НС не винесе окремого рішення про їх скасування.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що Київська обласна державна адміністрація затвердила нові автобусні маршрути Обухів-Васильків та Бровари-Бориспіль.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте у публікації “Київського регіону” про те, що підлеглі Віталія Кличка звинувачують обухівський держкадастр у злочині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #транспорт #коронавірус #вчитель #вакцинація #маршрутки #автобус #проїзд #електрички #правилапроїзду #карантин

Схожі записи

Порошенко закликає негайно підписати закон про кисневі станції в лікарнях

В Українці планують побудувати супермаркет FOZZY

Голова селища Коцюбинське буде позиватися до Європейського суду з прав людини

Напишіть коментар