12.7 C
Київ
26.04.2024
Біла Церква Кабінет міністрів

Майно Білоцерківської ТЕЦ забирають за борги банку

Виконавча служба Мінюсту відкрила виконавче провадження щодо звернення стягнення майнового комплексу, що належить ПрАТ “Білоцерківська теплоелектроцентраль”, – повідомляє “Київський регіон”  з посиланням на сайт НБУ.

Білоцерківська ТЕЦ є майновим поручителем за зобов’язаннями банку “Фінанси та Кредит” перед НБУ за низкою кредитів, з яких непогашеними залишається 1,439 млрд грн.

Заставна вартість нерухомого майна Білоцерківської ТЕЦ на початок 2015 року становила 1,971 млрд грн. У 2015 році Костянтин Жеваго, який на той момент був власником банку “Фінанси та Кредит”, уклав з НБУ договір поруки про погашення кредитів рефінансування за цими кредитними договорами, взявши на себе особисті зобов’язання.

Як стало відомо “Київському регіону”, оскільки Жеваго не виконував взяті на себе зобов’язання за порукою, НБУ звернувся до суду, який повністю задовільнив позов, водночас відмовивши у зустрічному позові Костянтина Жеваго про визнання недійсним договору поруки.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що у Білій Церкві збудують сучасні велотрек та зал для важкоатлетів.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також читайте про те як депутат міськради Білої Церкви став третім у світовому рейтингу спортивної ходьби.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #БілоцерківськаТЕЦ #банкФінанситаКредит #БілаЦерква #КостянтинЖевагот #НаціональнийБанк #рішеннясуду #борг #БілоцерківськаТеплоелектроцентраль #МіністерствоЮстиції #виконавчаслужба

Схожі записи

У Білій Церкві лікується хворий на коронавірус співробітник “Епіцентру”

За рік нардепи з Київщини значно оновили свій автопарк

На Білоцерківщині 11 сіл закрили на карантин через скаженого кота

Напишіть коментар