8.7 C
Київ
28.03.2024
Інфраструктура Київська обхідна дорога Укравтодор

Першу ділянку Київської обхідної дороги будуватимуть американці

За результатом конкурсу на будівництво першої ділянки Київської обхідної дороги перемогла американська компанія, – повідомляє Київський регіон з посиланням на Укравтодор.

Йдеться про першу 18-кілометрову ділянку майбутньої обхідної дороги від траси М-07 Київ – Ковель – Ягодин до М-06 Київ – Чоп. Це буде нова дорога І-а категорії з мостами, шляхопроводами, біопереходами для тварин та естакадою в складі дороги.

Крім цього, мають бути збудовані відкриті автостоянки, майданчики зважування в русі, шумозахисні екрани та сучасне освітлення.

За результатами трьох етапів конкурсного відбору, переможцем стала американська компанія – Bechtel Overseas Corporation з ціновою пропозицією у 5,3 млрд грн.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте в нашому матеріалі, чому депутати Київської обласної ради нарікають на неефективну роботу обласної адміністрації:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу Київський регіон тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #бюджетКиївщини #Укравтодор #КиївськаОбхіднаДорога #Bechtel

 

Схожі записи

На Київщині карантинні обмеження посилили попит на земельні ділянки

У Фастові затвердили кошторис на реконструкцію Соборної площі

Реєстр дозвільних документів ДАБІ стає відкритим

Напишіть коментар