9.9 C
Київ
29.03.2024
Димер Димерська ОТГ Київська обласна рада

У Димерській ОТГ розкрадається майно дитячого санаторію

Правоохоронні органи мають розібратися щодо ситуації, яка склалася навколо дитячої бази «Лісова Застава» Димерської територіальної громади, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис депутата Київської обласної ради Андрія Пещеріна.

Адже, майно дитячої бази «Лісова Застава» розкрадається, – повідомив депутат та ініціював негайний розгляд цієї ситуації правоохоронними органами на рівні області.

За інформацією “Київського регіону”, табір “Лісова застава” рішенням Київської обласної ради був наданий в оренду благодійному фонду “За право на життя” для проживання тут дітей-біженців із “сірої зони” на Донбасі.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

«Ситуація – жахлива. Майно, яке роками збиралось для «Застави» громадянами, благодійниками, громадськими організаціями Вишгородщини, Київської області та всієї країни, майно, яке, збиралось не задля благ керівників «Застави», а дітям – розкрадається та знищується. Навіть спортивний майданчик розбирається. Навіть бруківка знімається та вивозиться, – емоційно додав Пещерін.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, як СБУ затримала голову Димерської ОТГ Володимира Підгуранного.

СБУ затримала голову Димерської територіальної громади. Відео

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте у публікації “Київського регіону” про те, як у Димерській ОТГ влітку на відпочинок до моря наважилися відправити дітей працівників селищної ради замість дітей учасників АТО.

У Димері на відпочинок до моря поїхали діти працівників селищної ради

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #ДимерськаТериторіальнаГромада #ЛісоваЗастава #депутатКиївськоїОбласноїРади #АндрійПещерін #Димер #дитячабазавідпочинку #санаторій #базавідпочинку #діти

Схожі записи

У Калинівці побудують басейн та реконструюють ліцей

Губернатор Київщини Олексій Кулеба зібрав термінову нараду

Диво сталося: Фастівська лікарня отримала статус кластерної

Напишіть коментар