7.7 C
Київ
18.04.2024
Біла Церква Спорт

У Білій Церкві збудують сучасні велотрек та зал для важкоатлетів

У Білій Церкві розглядають можливість будівництва двох сучасних спортивних об’єктів, всеукраїнського масштабу, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт міської ради.

Як стало відомо “Київському регіону”, перший об’єкт  – велосипедна школа олімпійського резерву «Промінь» де передбачається будівництво велотреку з сучасною трасою площею 40т тис. м кв. з міні полями для тренувань та гуртожитком, щоб мали змогу приїжджати та займатися не тільки місцеві спортсмени, а й з усієї України. Також там буде споруджено окрему трасу для BMX спорту.

Передбачається, що це буде унікальний об’єкт у масштабах України. Він дасть можливість продовжити розвиток та славетні традиції велосипедного спорту, адже у нашій школі виховувалися призери європейський і світових змагань та функціонує потужний ветеранський велосипедний рух, – заявив на сесії міськради мер Білої Церкви Геннадій Дикий.

Другий об’єкт – це будівництво залу для занять важкою атлетикою, який буде розташовано на масиві Леваневського, біля ЗОШ №20.

Такий зал є актуальним для житлового масиву, на якому проживає понад 30 тис. містян. Отож, новий сучасний зал дасть можливість займатися великій кількості дорослих й дітей силовими видами сорту, – впевнений голова міськради.

це будуть знакові об’єкти

для нашого міста – геннадій Дикий

Депутати міськради ухвалили на сесії низку рішень, які дозволять урегулювати питання щодо використання земельних ділянок під проєктування та спорудження цих об’єктів.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що депутат міськради Білої Церкви Назар Коваленко став третім у світовому рейтингу спортивної ходьби.

Депутат міськради Білої Церкви став третім у світовому рейтингу спортивної ходьби

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також читайте про те як на Обухівщині в черговий раз обіцяють рекультивувати скандальну сміттярку.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #БілаЦерква #Велотрек #залдля важкоїатлетики #ГеннадійДикий #міськийголоваБілоїЦеркви

Схожі записи

На делегатів Київської обласної федерації футболу здійснюється тиск

У Білій церкві занепокоїлися станом пам’ятки архітектури

У білоцерківській лікарні від COVID-19 померла жінка з Фастова

Напишіть коментар