8.8 C
Київ
22.04.2024
Збережемо ліс Обухів

Суд наклав арешт на скандальну земельну ділянку в Обухові

Слідчий суддя Обухівського районного суду Київської області Тиханський О.Б наклав арешт на земельну ділянку, надану в оренду під забудову, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на “Хроніки Обухова”.

Суддя наклав арешт на цю ділянку, яка розташована нижче Миру 1, на клопотання прокурора Обухівської окружної прокуратури Канюки В.О., в рамках розслідування кримінального правопорушення у сфері службової діяльності пов’язаної з наданням публічних послуг, зловживання владою або службовим становищем.

Нагадаємо, що раніше Обухівська міська рада ухвалила проект містобудівної документації – План зонування території міста Обухова, із змінами в зонування територій міста, які надають дозвіл на забудову 18 гектарів лісу на території Обухова. Крім того, його прийняття без поправок дозволяє розпочати будівництво на схилі піщаної дюни в районі Мира 1, що становить загрозу для мешканців оточуючих будинків.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Обухівці, це судове рішення – результат наших звернень до органів прокуратури, спрямованих на збереження від забудови лісів на території міста, – заявив депутат міськради Обухова та один з ініціаторів захисту лісу Богдан Яцун. Наші цілі визначено в петиції до міської ради:  Їх досягнення – юридично складний і тривалий процес, який потребує значних видатків, – зазначає Яцун.

Якщо можете, – підтримайте захист лісів Обухівщини своїми коштами. Картковий рахунок для збору коштів на роботу адвокатів: 5168757406021396. Це картка для виплат, яка не використовується в приватних цілях.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також читайте про те як на Обухівщині в черговий раз обіцяють рекультивувати скандальну сміттярку.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #Обухів #БогданЯцун #суддяТиханський #Миру1 #клопотанняпрокурора #прокурорКанюка

Схожі записи

В Обухові виробляють біопаливо, яке не забруднює атмосферу

У Кличка звинувачують обухівський держкадастр у злочині

На місці потенційної забудови в Обухові вночі різали дерева

Напишіть коментар