11.5 C
Київ
26.04.2024
Відео Київська обласна рада Поліція

В облраді висловили зауваження до роботи слідчих поліції Київщини. Оновлено

Під час доповіді начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова на черговій сесії Київської обласної ради, депутат та адвокат Роман Титикало висловив занепокоєння станом досудового слідства відомства, – повідомляє “Київський регіон”.

Після завершення сесії “Київський регіон” поцікавився у депутата Титикало, чому суть його зауважень до роботи слідчих поліції Київщини.

питання якості роботи слідства

стоїть доволі гостро – роман титикало

ВІДЕО:

До слідства дійсно є зауваження. Наведу приклад. У Київської обласної ради в Білій Церкві три роки тому назад чорні реєстратори вкрали будівлю у центрі міста. Наразі порушено кримінальне провадження, але досі підозру нікому не вручили і справу до суду не передали. Це як один з прикладів, – відповів “Київському регіону” Титикало. Ще один випадок. До мене нещодавно звернулися громадяни з Броварського району. Була вбита людина, але слідство нічого простішого не знайшло, як вручити підозру психічно хворій людині. При чому жодна експертиза проведена не була, а підозра базується на показах свідка, який приїхав з Луганська, – дивується діям правоохоронців депутат облради.

І от таких різного роду звернень щодо якості досудового слідства в слідчому підрозділі поліції Київської області достаньо, – резюмував Роман Титикало.

Вже після виходу матеріалу з’ясувалося, що керівництво поліції Київської області дослухалось до зауважень на сесії Київської облради та оперативно провела необхідні слідчі дії по випадку у Білій Церкві.

Винуватцю (на фото) була вручена підозра у вчиненні ним кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 та ч.4 ст.358 Кримінального кодексу України. “Київському регіоні” планує повернутися до цієї теми в одній зі своїх наступних публікацій.

Читайте також у матеріалі “Київський регіон”, як депутат Київської обласної ради Сергій Левченко збив в Українці дитину, втік з місця події та намагається уникнути відповідальності за свої дії.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що на Обухівщині в черговий раз обіцяють рекультивувати скандальну сміттярку.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #фінансоваспроможністьгромад #бюджетрозвитку #проєктзакону6062 #фінансуваннягромад #ТетянаСеменова #ЯрославМоскаленко #РусланКузьменко #інфраструктурніпроєкти #РоманТитикало #претензіїдополіції #слідчіполіції #вбивствоуБроварськомурайоні #чорніреєстратори #БілаЦерква #майноКиївськоїобласноїРади #досудовеслідство #зауваження #зауваженнядополіції #АндрійНєбитов

 

 

Схожі записи

У Ржищеві затопило близько сотні будинків. ВІДЕО

На Київщині гелікоптером доставили до лікарні першого пацієнта

У Київській облраді готують сесію на середу. Можливі кадрові рішення

Напишіть коментар