8.4 C
Київ
18.04.2024
Київська обласна рада

Депутат Київської облради Сергій Левченко збив дитину та втік з місця ДТП

Відносно депутата Київської обласної ради Сергія Левченка, який три місяці тому на автомобілі Тесла збив дитину, відкрили кримінальне провадження, – повідомили у своїй програмі-розслідуванні журналісти телеканалу “2+2”. 

Також журналісти запевняють, що задокументовані всі факти ДТП з дитиною. Відео:

Київський регіон“ нагадує, що сама дорожньо траспортна пригода сталася наприкінці травня. Тоді місто Українку сколихнула публікація у фейсбуці Тетяни Троян із закликом допомогти знайти свідків, які бачили автівку, яка збила її 5-тирічного сина. З її слів дитина поверталася з дитячого майданчика, коли на хлопчика наїхала автівка. Також, у тексті публікації йшлося про те, що водій автівки вимагав вибачень від дитини, а потім просто зник з місця ДТП. Ще мати хлопчика зазначила, що її дитина, внаслідок аварії, отримала ушкодження.

Пізніше у публікації “Дніпровського проспекту” Тетяна Троян ще раз підтвердила: “Мій син прийшов додому зі збитими колінами – сказав, що потрапив в аварію. Я одразу подзвонила до поліції та викликала швидку, аби його оглянули. На щастя, серйозних травм не було. Ввечері я написала допис у мережі з метою знайти водія та свідків пригоди”.

За кермом був Сергій Левченко.

Він сам знайшов мій номер телефону – мати постраждалої дитини

А далі – найцікавіше. Як заявляє мати дитина, “вже наступного дня до мене приїхав депутат Сергій Левченко, як виявилось – у той момент за кермом був він. Він сам знайшов мій номер телефону”.

Чому ж тоді Сергій Левченко втік з місця ДТП, залишивши дитину з ранами. які сам же і їй наніс – мати дитини вже не пояснює. Більш того, невдовзі вона починає всіляко виправдовувати пана депутата і диво – від неї (чи їй приписані) починають звучати дивні слова на кшталт: “Я дійсно вважаю, що на той момент моєму синові Сергій Левченко врятував життя“.

Сильно змінилася і інформація стосовно дій хлопчика. Тепер він вже йшов не з дитячого майданчика додому, а сидів на лавці з другом і різко скочивши сам побіг під автівку депутата, яка в цей час повільно рухалася по дорозі.

Сильно змінилася і інформація

стосовно дій хлопчика

Мабуть на цьому місці справа б і закінчилася. Мати вже немає претензій, свідки на стороні депутата, а у дітей з’явилися хоч і б/у, але добротні брендові речі у подарунок від депутата.

У Василькові будують колії для електричок на Київ

Але тиждень тому 20 серпня новим вкрай неприємним сюрпризом для Сергія Левченка стало відкриття кримінального провадження проти нього за ст286 ч.1 “за можливим фактом вчинення ДТП депутатом Київської обласної ради Сергієм Левченком, який ймовірно, здійснив наїзд на малолітню дитину в м.Українка, чим міг завдати дитині тілесні ушкодження”.

Тепер як свідкам ДТП, так і її учасникам доведеться ще раз офіційно повторити свої покази. Надважливим тут буде відношення саме слідчих поліції до цієї справи. Як відомо, саме до слідчих і саме до, тоді ще, Обухівського відділення поліції у минулі роки від місцевих активістів було чимало нарікань в упередженості дій.

Залишається сподіватися

на публічний резонанс цієї справи

Київський регіон“ зміг поспілкуватися з керівником Обухівського районного управління Олегом Петренком, який запевнив, що досудове розслідування у кримінальному провадженні буде проведено чітко згідно законодавства без врахування депутатського статусу Сергія Левченка.

Тут нам залишається лише сподіватися на публічний резонанс цієї справи, адже немає сумнівів, що пан Левченко, черговий допит якого відбувся сьогодні, має чимало впливових друзів.

Археологи знайшли артефакти Трипільської культури на півдні України

Сам Левченко заявляє: «Моя совість – чиста. Я впевнений, що у той момент зміг врятувати хлопчику життя. Я вчинив так, як має бути, адже я ніколи не вихваляюсь своїм «депутатством». Головне – бути людиною. До речі, хлопчик ще не хрещений, то ж я запропонував мамі взяти на себе зобов’язання і виконати священну місію – стати йому хрещеним батьком.

Редакція “Київського регіону“ буде рада впевнитися у щирих намірах депутата Левченка допомогти постраждалій дитині та її родині. Але ще більш ми будемо раді бачити справедливий результат розслідування, після якого винуватець спочатку отримає виклик до суду, а потім отримає законне покарання і за скоєння аварії і головне – за щурячу втечу з місця ДТП.

 

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Українка #депутатзбивдитину #ДТП #СергійЛевченко

Фото – скрінштоти з сюжету телеканалу “2+2”

 

Схожі записи

Став відомий розподіл автомобілів швидкої допомоги по Київщині

Наступного тижня відбудеться сесія Київської облради

На Київщині інспектують наявність укриттів у закладах освіти та житловому фонді

Напишіть коментар