12.6 C
Київ
26.04.2024
Калинівська територіальна громада Транспорт

У Калинівці виділили кошти на проектні роботи з будівництва тунелю

Калинівська селищна рада виділила кошти на проектні роботи з будівництва тунелю, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на публікацію депутата Київської обласної ради Владислава Одинця.

На  засіданні чергової сесії VIII скликання Калинівська  селищна рада  виділила кошти на здійснення проектних робіт з будівництва тунелю, який дасть змогу вирішити глобальну проблему з заторами на залізничному переїзді в смт Калинівка.

«На наступному тижні буде проведено комісійне обстеження місця будівництва тунелю спеціалістами Південно-Західної залізниці, після чого ми плануємо отримати технічні умови для його будівництва»,  – проінформував пан Одинець.

За інформацією Київського регіону, станом на сьогодні вже виготовлена передпроєктна документація та починається робота з виготовлення проекту будівництва тунелю.

Раніше Київський регіон повідомляв, що поблизу Василькова побудують центр експлуатації безпілотників Bayraktar.

Біля Василькова побудують центр експлуатації безпілотників Bayraktar

Читайте також про те як в Обухові, в рамках відпрацювання відбиття нападу на РДА, проходила демонстрація роботи місцевого батальйону територіальної оборони.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #МіністерствооборониУкраїни #Калинівка #ФастівськийРайон #Фастів #Васильків #тунель #переїзд #затори #ВладиславОдинець #Багрин #Бобриця #Варовичі #ВеликаСолтанівка #Данилівка #Діброва #Кожухівка #ЛиповийСкиток #МалаСолтанівка #Плесецьке #Порадівка #Руликів#Скрипки #Хлепча

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Схожі записи

Перевізники Київщини готуються до масштабного страйку. Відео

У Києві підвищать вартість проїзду у транспорті

У Калинівці побудують басейн та реконструюють ліцей

Напишіть коментар