12.1 C
Київ
26.04.2024
Медицина Ржищів

Ржищівський центр ПМСД отримає сучасний рентген-апарат

За останні кілька місяців до команди Ржищівського центру ПМСД приєдналися лікар-хірург, лікар-рентгенолог, кілька сімейних лікарів, та лікар-кардіолог, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на інформацію від депутата Київської обласної ради Руслана Кузьменко.

«Хоча медична галузь зараз в не найкращому стані по всій країні, але у нашій громаді є позитивні зрушення», – зазначив депутат.

Як стало відомо “Київському регіону”, в громаді триває робота не тільки з залучення лікарів, але і над технічною базою ПМДС.

Ми працюємо над технічною базою Ржищівського центру ПМСД – руслан кузьменко

«Ми працюємо над технічною базою Ржищівського центру ПМСД: придбали УЗД-апарат і за місяць-два придбаємо надсучасний рентген-апарат з функцією флюорографа», – повідомив Кузьменко

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Ржищів #ренгенапарат #РусланКузьменко #РжищівськийЦентрПМСД

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Схожі записи

У Броварах освітян «добровільно-примусово» просили «допомогти» медикам своєю зарплатою

Фонд Порошенка передав апарати штучної вентиляції легень київській «швидкій»

В Ірпені немовля хворої на коронавірус віддали родичам

Напишіть коментар