12.1 C
Київ
26.04.2024
Київська обласна рада Медицина

На Київщині аеромедики за день врятували трьох пацієнтів

В рамках проєкту аеромедичної евакуації МВС за один день в Київській області поліцейський вертоліт Airbus Helicopters Н-145 виконав відразу три рейси евакуації тяжких пацієнтів до медичних закладів, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Центр авіації Нацполіції

Перший виліт гелікоптер Н-145 здійснив о 9 ранку, коли з Броварського району Київської області до столиці необхідно було терміново доставити чоловіка, який потрапив у ДТП та отримав тяжкі травми голови. Без свідомості постраждалого евакуювали до Київської обласної лікарні.

Вже об 11:30 ранку поліцейський вертоліт Airbus Helicopters Н-145 з Білої Церкви до столиці транспортував жінку, якій знадобилась невідкладна допомога у Інституті серця імені Амосова.

По обіді, о 13:25, з селища Баришівка до Києва терміново доправили чоловіка у комі, який отримав тяжкі травми у ДТП та потребував лікування в одному з медичних закладів столиці.

Нагадаємо “Київський регіон” вже повідомляв, що медикам вдалося гелікоптером врятували 7-річного хлопчика з села у Макарівському районі.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #інфраструктураКиєва #КМДА #аеромедицина #швидкадопомога #медицина #екстреннадопомога #ШаркоОксана #СеменоваТетяна #КисельоваМарія #ТаранОлександр #ІнститутАмосова #гелікоптер #порятунок #Макарівщина #селоКодра #КиївськаОбласнаЛікарня #Баришівка #БілаЦерква #Бровари #пацієнт #МВС #ЦентрАвіаціїНацполіції #Вертоліт

Схожі записи

Ржищівський центр ПМСД отримає сучасний рентген-апарат

На Київщині окупанти зруйнували 38 закладів освіти

Скляров оскаржує звільнення з посади керівника Київської облради

Напишіть коментар