6.3 C
Київ
19.04.2024
Збережемо ліс Обухів

На місці потенційної забудови в Обухові вночі різали дерева

В Обухові підступно вночі знищили з десяток сосен. Це відбувалося за адресою вулиця Миру, 1, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на публікацію журналістки Марини Кочкіної.

З інформації очевидців:

“Вночі десь о 2:30, люди з Миру 2 йшли зі стоянки авто додому та побачили як різали дерева за Миру 1 (там де садок – плодові та акації), один чоловік з тих хто різав стояв на “стрьомнє” на стоянці машин, інший різав. Коли люди почали питати – злодії втекли, люди викликали поліцію – вона не приїхала.

Сьогодні вранці я гуляла з собаками в ліску за Миру 1 та побачила вже зрізані сосни, о 7:16 викликала поліцію. Поліція приїхала десь о 8:30, об’єднали наші виклики, взяли покази свідка з Миру 2, приїхала оперативно-слідча група – зафіксувала порізані дерева: в лісі 9 сосен, в садку я нарахувала 5 дерев великих, та декілька маленьких”.

Як стало відомо “Київському регіону”, засновницею компанії ТОВ “Обухівська промислово інвестиційна група” є дружина відомого у місті забудовника, а нині депутата міськради – Олена Мількевич.

Мешканці Обухова неодноразово скаржилися на незаконні дії даної особи. За інформацією “Київського регіону”, в Обухівському райсуді розглядалася справа 372/1453/19 за позовом забудовниці Олени Мількевич про знесення приватного будинку жительки Обухова Наталії Дронь. Приводом невдоволення дружини депутата Обухівської міськради стало те, що Дронь у судах доводить незаконність будівництва на сусідній до себе ділянці в 10 соток на вулиці Зарічна, 22 замість маленької сільської хатки 9-ти поверхового будинку.

Варто додати, що у вересні 2016 року Обухівський районний суд виніс рішення у справі за позовом виконкому Обухівської міськради про знесення будинку по вул. Киівська,128 в м. Обухів (забудовниця Є.І. Пасько, відома як матір Олени Мількевич). Раніше подібне рішення про знесення цього будинку за позовом ДАБІ прийняв Окружний адміністративний суд м. Києва.

Підпишіть петицію, поки є що берегти в нашому місті, – закликає Марина Кочкіна – https://petition.e-dem.ua/obukhiv/Petition/View/125

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ухвалення нового зонування Обухова призведе до вирубки 18 га лісу:

Ухвалення нового зонування Обухова призведе до вирубки 18 га лісу

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Обухів #забудовникМількевич #зонінг #забудовник #МаринаКочкіна #заповідник #штраф #НаталіяДронь #ОленаМількевич

 

Схожі записи

Генеральний план села Петропавлівська Борщагівка скасовано Верховним судом України

Мер Обухова Левченко на підписці про невиїзд – рішення суду

Між Обуховом та Українкою обмежено рух транспорту. Відео

Напишіть коментар