8.7 C
Київ
28.03.2024
Переяслав Спорт Школа

Переяславські школярі стали чемпіонами України зі спортивного водного туризму

Переяславські спортсмени вибороли медалі для Борисполя у змаганнях з водного туризму – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Переяслав.City.

Юні переяславські спортсмени успішно виступили у складі команди м. Борисполя в чемпіонаті України зі спортивного водного туризму серед школярів. Він відбувся в перших числах жовтня на р. Південний Буг у с. Сокілець на Вінниччині.

Антон Танащук (гімназія) та Дмитро Бондаренко (ЦПТО) у спринті, слаломі та ралі вибороли золоті медалі і посіли перше командне місце серед екіпажів катамаранів-двійок. Валерій Левчук, Ростислав Лизогуб (обидва з гімназії), Владислав Тихонов (педуніверситет) у складі екіпажу катамарана-четвірки посіли перше, друге та четверте місця на дистанціях ралі, слалом та спринт відповідно, що дозволило їм зайняти друге командне місце.

А ось вовчківчани Сергій Займидорога та Артур Окунський на всіх трьох дистанціях змагань катамаранів-двійок здобули “срібло”, що гарантувало їм також друге командне місце серед відповідних екіпажів.

Вчора “Київський регіон” повідомляв, що в Обухові без дозволу риють кар’єр на популярному у місті озері:

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Переяслав #Бориспіль #школярі #учні #школа #чемпіонатУкраїни #ЧемпіонУкраїни #спортивниводнийтуризм #каяки #спорт #спортсмени #ПівденнийБуг #селоСокілець #АнтонТанащук #ДмитроБондаренко #ЦПТО #спринт #слалом #ралі #вибороли #золотімедалі #першемісце #екіпаж #катамарандвійка #ВалерійЛевчук #РостиславЛизогуб #гімназія #ВладиславТихонов #педуніверситет #катамаранчетвірка #СергійЗаймидорога #АртурОкунський

Схожі записи

У селі Лебедівка на Київщині завершується будівництво дитячого садочку

У Тетієві повністю відновили школу після пожежі

У Переяславі депутати намагалися восьмий раз протягнути на сесії сумнівний проект на освітлення

Напишіть коментар