11.5 C
Київ
26.04.2024
Обухів

Компанія Ріната Ахметова будує нову лінію електромереж біля Обухова

Київські регіональні електромережі розпочав будівництво кабельної лінії електропередач 110 кВ «Підгірці-Козин», – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на портал сайт компанії.

Лінія заживить підстанцію 110/35/10 кВ «Козин» від лінії електропередач 110 кВ «Н.Київська-Підгірці». Це дасть змогу приєднання бажаючих до мереж в Обухівському районі за заявками, які раніше було неможливо виконати через перенавантаження джерел живлення.

Вже в грудні 2021 року кабелі з’єднають підстанцію 110/35/10 кВ «Козин», будівництво якої перебуває на завершальному етапі, з лінією електропередач 110 кВ «Н.Київська-Підгірці». Нова лінія електропередач – частина проєкту, який має покращити електропостачання мешканців Київщини.

Після завершення будівництва нової лінії ДТЕК Київські регіональні електромережі зможе розпочати роботи з приєднання нових клієнтів до мережі. Останні два роки такі заявки не виконувалися повною мірою через перенавантаження джерел живлення. Проте зараз компанія готується приєднати клієнтів до мережі у таких населених пунктах, як Козин, Плюти, Таценки, Українка, та частині Голосіївського району міста Києва.

10 кілометрів кабельної електротраси «Підгірці-Козин» пройдуть через цінні землі лісового та сільського господарств. Для того щоби зберегти дерева та не зменшувати площі сільськогосподарських угідь, лінію електропередач прокладають під землею. До того ж дерева, що падають під час негоди не зможуть пошкодити таку лінію та залишити клієнтів компанії без світла.

Вчора “Київський регіон” повідомляв, що в Обухові без дозволу риють кар’єр на популярному у місті озері:

В Обухові без дозволу риють кар’єр на популярному у місті озері

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Козин #Підгірці #Українка #Обухів #ДТЕК #Українка #КиївськіРегіональніЕлектромережі #лініяелектропередач #Таценки #Плюти #РінатАхметов

Схожі записи

В Обухові судять мера міста Олександра Левченка. Відео

Обухівський район планують розділити на Обухівську, Українську та Козинську ОТГ

Скандал в Обухівській лікарні: Міськраду звуть на допомогу

Напишіть коментар