14.3 C
Київ
25.04.2024
Збережемо ліс Київ

У Києві можна безкоштовно отримати саджанці дерев

Центр альтернативного озеленення Києва розпочинає осінню роздачу безкоштовних саджанців. Спочатку саджанці роздаватимуть тим, хто уже співпрацював з ініціативою та мав успішний досвід висадки дерев і догляду за ними, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт www.bzh.life.

Для того, щоб отримати нові саджанці кленів та лип, охочим потрібно опублікувати у спільноті фото дерев, подарованих Центром у 2018-2021 роках, та розповісти, як висаджували дерево та як воно виглядає зараз, а в коментарях під своїм дописом або в повідомленнях спільноти написати про бажання отримати новий саджанець. Їх роздаватимуть кожний вівторок, четвер та суботу упродовж вересня та жовтня.

Ті, хто хоче отримати саджанці від Центру вперше, зможуть дочекатися масової акції роздачі сосен та дубів, яка стартуватиме в середині жовтня. Попередньо охочі мають заповнити форму.

Центр альтернативного озеленення – ініціатива, яка популяризує створення зелених насаджень на прибудинкових територіях та догляд за ними серед мешканців Києва. Ініціатива стартувала у березні 2018 року, осінь 2021 року – восьмий сезон, коли серед містян поширюють безкоштовні саджанці дерев.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #інфраструктураКиєва #КМДА #саджанці #ЦентральтернативногоозелененняКиєва

Схожі записи

На Трійцю в музеї Гончара відбудеться фестиваль народних традицій

У Києві волонтери очистили споруди в центрі Києва та впіймали того, хто їх обмальовував

Перелік столичних вулиць, яким змінено назву рішенням Київради

Напишіть коментар