12 C
Київ
27.04.2024
Економіка Київ

Через рік може зникнути знаменитий київський ринок “Троєщина”

Знаменитий ринок “Троєщина” може зникнути через рік. Київрада продовжила ТОВ “Ринок-1” оренду землі лише на один рік, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис Depо.Київ.

На місці ринку планують побудувати транспортну розв’язку

На сесії Київради депутати розглянули два окремі проєкти рішення про продовження ринку “Троєщина” оренди на земельні ділянки. Згідно з документами, договори оренди на кожну ділянку мали поновити на п’ять років. Народні обранці тричі голосували за один з документів, але він так і не набрав необхідної кількості голосів. На іншу ділянку Київрада поновила договір оренди лише на рік.

Як стало відомо Київському регіону”, на земельній ділянці, де зараз розташований ринок “Троєщина” планують побудувати транспортну розв’язку, тому договір оренди поновили лише на рік. За цей рік міська влада планує розробити проєктно-кошторисну документацію розв’язки.

Розв’язка має вирішити проблему затору на тому перехресті вулиць Братиславської, Електротехнічної та проспекту Шухевича.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Кличко #Троєщина #ринокТроєщина #Розвязка #реконструкція #будівництвомосту #знесутьринок

Схожі записи

У Києві перевізники узгодили умови нових стандартів у маршрутках

На Троєщині жителям заборонили користуватися водою з крана

У Києві судитимуть за розтрату директора комунального підприємства

Напишіть коментар