14.8 C
Київ
28.03.2024
Армія Київ

У Києві відбудеться перший військовий забіг

10 жовтня у Маріїнському парку пройде перший український військовий забіг, присвячений 30-річчю ЗСУ, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на організатора події – Збройні Сили України.

На старт вийдуть представники всіх видів та родів військ ЗСУ, а також всі цивільні, які побажають приєднатися. Старт відбудеться від Маріїнського Палацу, звідки о 8.30 учасники пробіжать повз Будинок Офіцерів, Арсенал, Парк Вічної Слави. Далі по маршруту оминуть Києво-Печерську Лавру, зроблять розворот на території музею Другої Світової Війни та попрямує до Аскольдової могили.

Захід відкритий для всіх — військовослужбовців ЗСУ та інших представників сектору безпеки та оборони, ветеранів АТО/ООС, цивільних громадян будь-якого віку та іноземних партнерів.

Для участі у забігу необхідно зареєструватися на сайті. Благодійний внесок складає 200 грн, для учасників АТО/ООС — 100 грн.

Дистанції становлять 5 та 10 кілометрів, передбачена індивідуальна та командна участь. Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу учасникам бойових дій, які постраждали під час участі в АТО/ООС.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що в Обухові, в рамках відпрацювання відбиття нападу на РДА, проходила демонстрація роботи місцевого батальйону територіальної оборони.

В Обухові “диверсанти” захоплювали будівлю РДА. Відео

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #МаріїнськийПалац #забігвійськових #військовийзабіг

 

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

 

Схожі записи

На Трійцю в музеї Гончара відбудеться фестиваль народних традицій

На Київщині працюватиме програма підтримки ветеранів війни

Сьогодні у Києві виступить перша скрипка Берлінської філармонії

Напишіть коментар