8.7 C
Київ
28.03.2024
Бровари ЖКХ

Мер Броварів Сапожко пропонує знову підняти тарифи на опалення

У новому опалювальному сезонi в Броварах цiни на опалення зростуть на 12%, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Brovary News.

«Звертаюсь до кожного депутата з проханням одноголосно підтримати це рішення. Це рішення не політичне, це рішення необхідне для підтримки кожної броварської родини. Тож треба відкинути будь-які політичні складові та прийняти це рішення на користь кожного мешканця нашої громади» – наголосив голова Броварів Ігор Сапожко.

Якщо депутати міськради Броварів підтримають пропозицію Сапожко, – то за новими підрахунками вартiсть Гкал складе 2256 грн. Якщо порівнювати вартість з минулим роком – то ціни зростуть аж на 23%. Проте, сьогодні на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення зменшити зростання цiн до 12%. За словами Сапожка, 11% вартостi опалення броварчанам буде компенсувати бюджет мiста. Фінансове управління отримало відповідне доручення.

Остаточне рішення про виділення коштів на компенсацію різниці в тарифах прийме міська рада на черговій сесії міської ради. Від цього залежить на скільки саме зростуть в Броварах цiни у новому опалювальному сезонi – на 12% чи аж на 23%.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що в Обухові, в рамках відпрацювання відбиття нападу на РДА, проходила демонстрація роботи місцевого батальйону територіальної оборони.

В Обухові “диверсанти” захоплювали будівлю РДА. Відео

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Бровари #тарифинаопалення #ІгорСапожко #сесіяміськради

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Схожі записи

Міськрада Обухова підписала меморандум з ПП “Обухівміськвторресурси”

На продаж виставлено будинок поміщика Квятковського у Броварах

«Добрі сусіди». У суботу в Ірпені відбудеться Форум квартальних комітетів

Напишіть коментар