8.7 C
Київ
28.03.2024
Золочівська оТГ Суспільство

У Гнідині на рибалці загинув підліток зачепивши вудкою дроти ЛЕП

Хлопця вбило струмом, коли він закинув вудку під високовольтною лінією електропередачі. Трагічний випадок стався у селі Гнідин, що під Києвом.

Двоє підлітків прийшли на пішохідний міст біля річки Дніпро, щоб порибалити. Один із них, 16-річний киянин закинув телескопічну вудочку, зачепивши рибальською волосінню високовольтні лінії електропередач (ЛЕП), та отримав при цьому розряд.

Двоє підлітків прийшли на пішохідний міст біля річки Дніпро, щоб порибалити

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» з позначкою «нещасний випадок». На разі поліцейські з’ясовують всі обставини події. Випадки загибелі від ураження струмом під час риболовлі поблизу ЛЕП непоодинокі. Минулого року на Волині біля Ковеля миттєво помер 38-річний чоловік, коли торкнувся вудкою високовольтної лінії електропередачі.

Київський регіон” нагадує, що нещодавно у Бучанському районі загинув хлопчик, який виліз на дах товарного потяга

На Київщині загинув хлопчик, який виліз на дах товарного потяга

сучасні вудки виготовляють із вуглепластику, який є провідником електричного струму

Енергетики застерігають, що відстань від натягнутих дротів ЛЕП до землі у населених пунктах складає 7 метрів і 6 метрів за їхніми межами, а вудки бувають завдовжки від 4–10 метрів. Тож, розмахуючи таким вудилищем, людина навіть не задумується, що може легко дістати повітряні лінії. До того ж сучасні вудки виготовляють із вуглепластику, який є провідником електричного струму.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що медикам вдалося гелікоптером врятували 7-річного хлопчика з села у Макарівському районі.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #БориспільськиййРайон #Київ #ЗолочівськаОТГ #селоГнідин #дитина #підліток #смертьнарибалці #вбилострумом #ЛЕП

Схожі записи

На управління соцзахисту Васильківської РДА подали до суду

Найважливішою проблемою кияни вважають високі тарифи: опитування

В Ірпені і Бучі вшанували пам’ять жертв Голокосту в Бабиному Яру

Напишіть коментар