2.8 C
Київ
27.03.2024
Спорт Українка

Іван Семикін з Українки став чемпіоном світу з веслування. Фото

Іван Семикін з Українки став чемпіоном світу з веслування на байдарках та каное, – повідомляє Київська обласна ШВСМ.

Байдарка-четвірка у складі Олега Кухарика, Дмитра Даниленка, Ігор Трунова та Івана Семикіна вибороли перше місце на Чемпіонаті світу на олімпійській дистанції 500 метрів. Результат 1.20,19 дозволив нашим хлопцям майже аж на півсекунди випередили бронзових призерів Олімпійських ігор – збірну Словаччини.

Історична нагорода стала першою медаллю української чоловічої байдарки на чемпіонаті світу в олімпійському виді програми та третім золотом нашої збірної з веслування на байдарках та каное на Чемпіонаті світу-2021.

Редакція “Київського регіону” вітає хлопців і нашого Івана! Вітаємо всю сім’ю Семикіних, яка не втомлюється підтримувати традицію завоювання найпрестижніших спортивних нагород.

Археологи знайшли артефакти Трипільської культури на півдні України

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Обухівськийрайон #Українка  #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #КиївськаОбласнаШВСМ #ОлегКухарик, #ДмитроДаниленко #ІгорТрунов #ІванСемикін #веслуваннянабайдаркахтаканое #ЗбірнаУкраїни

Схожі записи

На Обухівщині за добу вдалося знайти викрадену автівку. Відео

На в‘їзді на Дамбу в Українці встановлено блок-пост. ВІДЕО

Люди обурені, що Українку перетворюють на місто МАФів та білбордів

Напишіть коментар