2.6 C
Київ
20.04.2024
Поліція

У Бучанській колонії МВС пропонує розмістити афганських біженців

Ініціатором розміщення біженців у колоніях виступило Міністерство внутрішніх справ. Відомство запропонувало розмістити іноземців в Бучанській виправній колонії №85 та Ірпінському виправному центрі №132 на Київщині. Однак, ці приміщення не підійшли з низки причин, – повідомляє depo.ua.

За інформацією “Київському регіону”, у Мін’юсті підтвердили інформацію, що в Україні афганських біженців можуть розмістити у тюремних колоніях та запропонували альтернативу.

Мін’юст підтвердив, що в Україні

афганських біженців можуть

розмістити у тюремних колоніях

“Окреме майно Ірпінського виправного центру виставлено на приватизацію, а у Бучанській колонії відсутнє теплопостачання і приміщення там не відповідають належним умовам проживання”, – зазначили в Департаменті виконання кримінальних покарань.

На запит APnews в Міністерстві юстиції України офіційно підтвердили, що наразі розглядаються три в’язниці:

  • Чернігівська виправна колонія №44;
  • Черкаська колонія №62;
  • колонія в Кременчуці №69.

Відповідну пропозицію Мін’юст уже передав Кабміну. Уряд повинен буде розглянути ініціативу і ухвалити остаточне рішення.

У своєму листі МВС запитувало

про розміщення близько 5000 осіб

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КМДА #Бача  #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Бучанськийрайон #БучанськаКолонія #МВС #АфганськіБіженці #Мінюст

Фото Цензон.нет

Схожі записи

У Києві викрили 2 приватні школи, які вирішили працювати в карантин

Поліцейські «фантоми» вже патрулюють на Київщині. Відео

До Києва знову не пускають вантажний транспорт

Напишіть коментар