11.5 C
Київ
26.04.2024
Бровари Поліція

Керівника Броварської поліції підозрюють у побитті підлеглих

У Броварському районному управлінні поліції скандал. Родичі одного з патрульних запевняють, що керівник управління Андрій Астаф’єв і очільник патрульної поліції Олександр Домченко б’ють підлеглих, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт “Трибуна Бровари“.

Водночас керівництво Броварського управління такі звинувачення заперечує. Не повідомляють про такі факти і у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Київській області. При цьому на час службового розслідування Андрія Астаф’єва та Олександра Домченка від займаних посад відсторонили.

Як розповів Дмитро, брат одного з нібито побитих патрульних, Сергія (прізвище відмовився називати), знущання і побиття керівництвом Броварського районного управління поліції своїх підлеглих – систематичні. Зі слів Дмитра, побиті працівники поліції написали заяви на своїх кривдників до Державного бюро розслідувань України. Речниця пресслужби ДБР Ольга Чеканова повідомила, що наразі у відомстві вивчають ситуацію і відповідь нададуть пізніше.

Зараз в Броварському районному управлінні поліції представили тимчасового виконувача обов’язків начальника. Ним став підполковник поліції Кирило Самойленко. Зі слів нового очільника, перед призначенням він працював помічником начальника керівника поліції Київської області, а перед цим – очолював підрозділ із боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ПоліціяКиївщини #Бровари #Астаф’євАндрій #НебитовАндрій #вбивствоКирилаТятлова #згвалтуванняКагарлик #стрілянинаУкраїнка #тітушкиБровари #ВбивствоІриниНоздровської #ДержавнеБюроРозслідувань

Схожі записи

У Білій Церкві затримано поліцейського за збут 1,3 кг амфетаміну

У київському ресторані знайшли пристрої для прослуховування

Від чого помирали броварчани до початку епідемії коронавірусу

Напишіть коментар