14.8 C
Київ
26.04.2024
Події

У київському “Епіцентрі” дитина зламала ключицю

Незакріплена шафа впала на хлопчика, коли той перебував разом із мамою у відділі меблів для дітей. Виставковий екземпляр не був закріплений, тому звалився на потерпілого та спричинив йому досить важкі травми, – повідомляє 24tv.ua з посиланням на публікацію у фейсбуці Людмили Похіл.

За словами матері хлопчика, шафа, яка впала, хитається навіть якщо її просто зачепити, а при відкритті – втрачає рівновагу та починає падати. Саме це й сталося з хлопчиком, коли він відкрив дверці шафи. Утримати її він не зміг.

Лікар прийшов за пів години

Як стверджує у фейсбуці Людмила Похіл, чий син травмувався, вони хотіли вибрати дитяче крісло-мішок. Шафа стояла поруч з дитячими меблями без кріплень до стіни. Після інциденту медичний працівник “Епіцентру” не з’являвся на місці події майже 30 хвилин.

Згодом медик лише наліпив дитині на лоба пластир, тоді як ушкодження хлопця були значно більш серйозними. Батьки потерпілого відвезли хлопчика до лікарні, де йому наклали гіпс. У хлопця діагностували перелом ключиці. Йому доведеться ходити з гіпсом 3 тижні.

В “Епіцентрі” обіцяють все компенсувати У самій компанії в коментарі 24 каналу розповіли, що інцидент стався на проспекті Степана Бандери, 11А. Також у “Епіцентрі” попросили вибачення у постраждалого хлопчика та його родини.

Внаслідок інциденту у компанії почали службове розслідування. Крім того, у мережі будівельних гіпермаркетів пообіцяли зробити все, аби подібні випадки не повторювалися. Також в магазинах провели перевірки щодо безпечності торгового обладнання та його закріплення.

Родині постраждалого хлопчика в “Епіцентрі” обіцяють компенсувати всі медичні витрати та надати додаткову допомогу, якщо така знадобиться.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КМДА #Епіцентр #гіпермаркет #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #подія #травмуваласядитина #незакріпленашафа #зламанаключиця #лікарня

Схожі записи

Головний офіс «Центренерго» на Обухівщині оточений озброєними людьми

У селі під Броварами пожежа повністю знищила будинок

На Київщині ліквідовано канал поставки канабісу до військової частини

Напишіть коментар