10.4 C
Київ
20.04.2024
Київ КМДА

Київську автостанцію “Поділ” можуть перетворити на ресторан

Як стало відомо “Київському регіону”, жителів Подолу вкрай непокоїть доля відомої автостанції “Поділ”. Люди переживають, що станцію біля Житнього ринку перероблять під ресторан.

На днях місцеві жителі помітили, що з вивіски автостанції прибрали букву “і”, а з приміщення винесли на вулицю пластикові крісла.

почалися ремонтні роботи, будівельники піднялися на дах автостанції

У компанії “Укрпас” запевняють, що станцію переробляти у ресторан не планують, а хочуть лише привести її в належний вигляд, щоб було комфортно пасажирам:

“Почалися ремонтні роботи. Букви з вивіски ми нікуди не забираємо. Одну букву ми зняли, щоб будівельники могли піднятися на дах автостанції і провести там ремонтні роботи. Після цього букву повернуть на місце. Вся вивіска залишиться на своєму місці”, – обіцяють в “Укрпас”.

Чи стримає компанія “Укрпас” свої обіцянки ми зможемо дізнатися невдовзі. А “Київський регіон” продовжить слідкувати за ситуацією з ремонтом одного з символів Києва. Зараз “Поділ” працює в режимі автостанції. З неї відправляється два рейси на день: “Київ – Рокитне” та “Київ – Богуслав”.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КМДА #автостанціяПоділ  #НовиниКиївщини

Фото SachaTab

Схожі записи

Депутати “СН” вважають рішення київської облради антиконституційним

Заступнику Кличка повідомлено про підозру – НАБУ

Перелік вулиць Києва де буде дозволений рух зі швидкістю до 80 км/год

Напишіть коментар