14.8 C
Київ
28.03.2024
Верховна рада Кримінал

Винним у резонансному ДТП під Києвом вважають нардепа. Фото

На під’їзді до Києва унаслідок дорожньо-транспортної пригоди шість осіб, серед яких двоє дітей та голова комітету арбітрів Української асоціації футболу італієць Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження. Постраждалих осіб було госпіталізовано.

Як повідомляється, водій автомобіля Audi не дотримався безпечної дистанції та швидкості руху. Він зіткнувся з автомобілем Ford, після чого перший транспортний засіб наїхав на автомобіль Daewoo.

Автомобілем Audi

керував нардеп Олександр Трухін

Автомобілем Audi, як повідомляють у редакції ІА “Центр новин”, керував народний депутат України Олександр Трухін. Зазначається, що сам нардеп за медичною допомогою не звертався. Журналісти звернулися до Олександра Трухіна за коментарем, але телефон нардепа знаходиться поза зоною доступу.

Особу винуватця ДТП підтверджує і відомий журналіст Kostyantyn Andriyuk, який оприлюднив особу ще одного постраждалого та вчергове наголосив, на необхідності використання ременів безпеки на задньому сидінні:

На задньому сидінні були Лучано Лучі

та Роман Лишень – повідомив андріюк

Також, Костянтин Андріюк пише, що народний депутат України Олександр Трухін мав ознаки алкосп’яніння, та нібито хотів втекти з місця ДТП, розмахуючи депутатським мандатом.

Пресслужба Української асоціації футболу додала нові подробиці ДТП: “Автомобіль Ford, в якому перебували голова Комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі, його помічник Роман Лишень та водій. Автомобіль стояв на перехресті, зупинившись на червоне світло світлофора. І в цей момент у нього врізався інший автомобіль. Внаслідок ДТП Лучано Лучі, Роман Лишень та водій отримали травми різного ступеня важкості”.

Лучано Лучі й Роман Лишень перебувають в одній із київських лікарень, — розповів офіційному сайту УАФ голова Спортивно-медичного комітету УАФ Вячеслав Попов. — Внаслідок ДТП вони на певний час втратили свідомість. Після госпіталізації їм обом зробили операції, у даний момент вони перебувають у свідомості, загрози їхньому життю не існує. Отримані травми можна характеризувати як середньої тяжкості. Я зараз перебуваю разом із лікарями, що контролюють стан пана Лучі та його помічника.

Пізніше стало відомо, що Лучано Лучі має наміри продовжити лікування в Італії. А за інформацією видання Meta-Ratingsот водій його автівки наразі знаходиться у важкому стані.

водій автівки Лучано Лучі

знаходиться у важкому стані

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #ДТП #народнийдепутат #ДТП #ЛучаноЛучі #ЛучаноЛучі #РоманЛишень #УкраїнськаАсоціаціяФутболу #ОлександрТрухін #КостянтинАндріюк

Фото – з фейсбук-сторінки Костянтина Андріюка, тг-каналу Середич та мерезі Інтернет

 

Схожі записи

У Козині затримали відомого кримінального авторитета з Запоріжжя

У Києві судять директора який продав будівлю заводу “Арсенал”

На Київщині судитимуть нардепа за несплату 100 мільйонів податків

Напишіть коментар