10 C
Київ
29.03.2024
Біла Церква

На Київщині з аукціону продадуть м’ясопереробний завод “Баварія”

На аукціон виставлено «М’ясопереробного заводу “Баварія”». Підприємство знаходиться в селі Фурси Білоцерківського району.

Оціночна ринкова вартість м’ясокомбінату — $ 5 млн, стартова ціна торгів для прийняття заявок — $ 1,9 млн. Збір заявок для участі в конкурсі та огляд підприємства проводиться до 15 жовтня 2021 року. Підприємство було введено в експлуатацію і запущено в 2018 році. На даний момент об’єкт законсервований, все виробниче обладнання знаходиться в справному стані і готове до запуску.

«В першу чергу об’єкт має інвестиційну привабливість для діючих виробників м’яса, так як може забезпечити розширення виробничих потужностей для збільшення ринкової частки і збуту продукції. Також можливе перепрофілювання об’єкта під інші види харчової переробки», — йдеться в повідомленні про продаж.

М’ясокомбінат оснащений сучасним обладнанням провідних європейських виробників: Fessman, Autoterm, Maja, Vemag, PSS, Alpina, SCHALLER.

Потужності підприємства дозволяють виготовляти різноманітний асортимент м’ясної продукції включаючи сирокопчені, напівкопчені, варено-копчені та варені ковбаси; м’ясні делікатеси, копченості, шинки, печене м’ясо і ковбаси; сосиски, сардельки; паштети, тушонку і сальтисон загальним обсягом до 15 т м’ясної продукції на добу. Потужності по забою свинини — 320 голів на добу.

Майновий комплекс включає: будівлі та споруди загальною площею 7 тис. м², ділянка 14 га в приватній власності, комунікації (електрика — 800 кВт, газ, вода, система каналізації з працюючою каналізаційної насосної станцією).

Мабуть на цьому місці справа б і закінчилася. Мати вже немає претензій, свідки на стороні депутата, а у дітей з’явилися хоч і б/у, але добротні брендові речі у подарунок від депутата.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Фурси #Баварія #аукціон #продажпідприємства

 

Схожі записи

Актор Шон Пенн передав потужні генератори до Білої Церкви

Стали відомі причини пожежі у готелі Білої Церкви

Майно Білоцерківської ТЕЦ забирають за борги банку

Напишіть коментар