10.4 C
Київ
24.04.2024
Переяслав

Просто неба у Переяславі шість команд змагалися на святі борщу

Сьогодні у музеї просто неба в Переяславі зібралось багато людей. Всі вони приїхали на Переяславський борщ-батл. 

На свято приїхали шість команд, які презентували свої унікальні рецепти борщу. Миску борщу з пампушками можна було скуштувати за 50 гривень. Гості куштували страви, а потім голосували за ту команду, яка сподобалася найбільше. Перемогу здобула переяславська команда “Козаки й козачки”. Детальніше про номінації розповість Інформатор.

Найбільше голосів та перемогу у номінації “Борщ-смакота” здобула команда “Козаки й козачки”. Команда приготувала український борщ із грибами. Пригощали також пампушками та узваром.

“Кулінарна майстерня циблівської громади” перемогла у номінації “Ситний борщ”, а команда “Поденькуй борщу стала найкращою у номінації “Запашний борщ” .

Команда “Господині – заповідника богині” перемогла у номінації “Борщ як у мами”. У цієї команди був найбільший казан на 50 літрів, а борщ зварили на багатті. Смаколики до борщу продавали всього за 5 гривень. Тут можна було посмакувати салом, варениками з капустою, ковбасою, квашеною капустою.

У номінації “Оригінальний борщ” відзначилась “Родина”, яка крім борщу, команда приготувала медові млинці, пампушки та коровай. Всі ці страви безкоштовно додавали до основної.

“Борщ глядацьких симпатій” здобула команда “Кулінарна майстерня Університету Григорія Сковороди у Переяславі”.

На Київщині судитимуть фермера який розорав історичний курган

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Переяслав #свято #борщ

Автор матеріалу Оксана Симоненко

Фото: Едуард Аврамич

Схожі записи

Заповідник Переяслава хочуть назвати іменем Михайла Сікорського

До реабілітаційного закладу у Переяславі на Миколая привезли подарунки

Прокуратура хоче повернути до лісгоспу 7 ділянок під Переяславом

Напишіть коментар