6.3 C
Київ
19.04.2024
COVID-19 Переяслав

У Переяславській лікарні за добу від COVID померли три людини

Згідно офіційного звіту директорки Переяславської лікарні Лариси Кузьменчук, лише за одну добу 29 вересня від коронавірусу померли троє людей, – повідомляє “Київський регіон” с посиланням на “Інформатор“.

Одна людина з Бориспільщини та ще дві – з-за меж Бориспільського району. Загалом цього року від коронавірусної інфекції померли 183 особи, з них – 40 жителів Переяславської ТГ, 69 жителів інших ТГ Бориспільщини та 74 людини з інших районів Київської області. Минулого року в Переяславській лікарні від коронавірусу померли 122 людини, серед них – 17 осіб з Переяслава, 16 з Переяслав-Хмельницького району та 89 з інших районів.

Зараз у лікарні Переяслава перебуває 87 пацієнтів, 84 із них – з COVID-19. За минулу добу від коронавірусу одужали дев’ять людей. Станом на 29 вересня у лікарні Переяслава перебуває 87 пацієнтів, 84 із них – з COVID-19 (28 вересня було 90).

За минулу добу від коронавірусу одужали дев’ять людей. Загалом цього року одужали 1239 осіб, з них – 477 жителів міської територіальної громади та 395 жителів інших ТГ Бориспільщини. На амбулаторному лікуванні перебуває 94 особи з Переяславської ТГ (28 вересня було 87).

Протягом 28 вересня в переяславській амбулаторії від COVID-19 вакцинували 107 осіб. Вакциною Pfizer щепили 72 особи (перша доза – 35, друга – 37), CoronaVac – 25 (перша доза – 12, друга – 13), AstraZeneca – 10 (перша доза – 9, друга – 1).

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що в Обухові, в рамках відпрацювання відбиття нападу на РДА, проходила демонстрація роботи місцевого батальйону територіальної оборони.

В Обухові “диверсанти” захоплювали будівлю РДА. Відео

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Переяславо #коронавірус #COVID19 #ПереяславськаЛікарня #ЛарисаКузьменчук #померливідковід #Pfizer #CoronaVac #AstraZeneca #вакцина

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

 

Схожі записи

На Переяславщині ентузіасти відроджують спортивне конярство

У Переяславі колишній ЖЕК списав зі свого балансу 164 будинки

У Бородянку привезли кисневі концентратори від Порошенка

Напишіть коментар