18.7 C
Київ
25.04.2024
Переяслав

У Переяславі посеред дороги провалився автомобіль комунальників

У Переяславі машина-асенізатор їхала на виклик і частково провалилася під землю, повідомляє Інформатор.

Подія сталася на вулиці Київська, коли автомобіль ВУКГ провалився посеред дороги. Це сталося після того, як комунальну службу викликала жителька Переяслава, бо помітила порожнистий отвір на краю дороги. Жінка вирішила, що через це можуть виникнути проблеми з каналізацією.

Коли машина приїхала на місце, одне з її задніх коліс просто провалилося під землю. На місці подій був Інформатор, бачив, як витягували машину. Відео:

Працівники ВУКГ викликали підмогу для евакуації машини – приїхав навантажувач JCB. Витягнути машину з першого разу не вдавалося. Чого там, не вдалося навіть з другого! Довелося класти дерев’яні дошки на дорогу, щоб під неї не провалився сам евакуатор. Коли нарешті машину витягли, вона поїхала своїм ходом, тобто не була пошкодженою.

Чому машина провалилася, поки невідомо

Комунальники зазначають, що це, скоріш за все, не пов’язано з каналізацією: в новоутвореній ямі посеред дороги була вода, але точно не каналізаційна. Це можна було зрозуміти навіть за запахом. Ймовірно то були стічні води.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

Автор матеріалу Юлія Кравченко “Інформатор”

Фото з сайту “Інформатор”

Схожі записи

У Переяславі нейтралізовано угруповання відомого кримінального авторитета

У Переяславі суд допитав обвинувачуваних у вбивстві 5-річного хлопчика

Ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі встановив рекорд України

Напишіть коментар