10 C
Київ
29.03.2024
Бузова Футбол

“Нива” з Бузової впевнено закріпила лідерство у Чемпіонаті Київщини

Сьогодні на “Бузова Арена” зустрілися не лише принципові суперники, а лідери Чемпіонату Київщини з футболу. Місцева “Нива” впевнено лідирує у турнірі, а гості – “Дружба” з Мирівки посідали до цього туру третє місце.

В цілому гра проходила напружено, але з відчутною перевагою господарів поля. Гості розраховували на контратаки, але жодна з них так і не досягла успіху. Тоді як підопічним тренера “Ниви” Сергія Карпенка вдалося відзначитися тричі.

Героями матчу можна вважати Андрія Зозулю та капітана “Ниви” Євгена Миколаюка, які були причетні до всіх голів та створили ще кілька небезпечних моментів у біля воріт голкіпера “Дружби” Юрія Яковчука.

  • Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Першому голу передував чудовий сольний прохід Андрія Зозулі скрізь двох захисників, який закінчився кутовим. Далі вже Євген Миколаюк сильно низом подав кутовий і на дальній штанзі м’яч вже чекав Анатолій Таран. Удар з двох метрів вже у пусті ворота і 1:0 на користь “Ниви” на 39-й хвилині гри.

Вже поперерві до супер зв’язки на лівому фланзі “Ниви” Миколаюк-Зозуля результативно додався і кращий бомбардир чемпіонату Іван Сомов. Саме він віддав гостру передачу на фланг на Миколаюка, який увірвався до карного майданчика і з лицьової лінії відкинув на Андрія Зозулю. Прийняти м’яч Андрію не дав капітан мирівської “Дружби” Максим Куб,  який небезпечно ззаду атакував гравця “Ниви”. Арбітру матчу Олександру Сахну не залишалося нічого як призначити пенальті, який дуже впевнено реалізував капітан “Ниви” Євген Миколаюк. 2:0 на 59 хвилині гри і шанси гостей, подай на нічию, стали танути на очах. Через кілька хвилин Миколаюк мав повністю вбивати інтригу у грі, але його вихід віч-на-віч з кіпером гостей встиг ліквідувати Тимофій Листопад.

  • Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Остаточний же рахунок був встановлений на 74 хвилині знову завдяки Андрія Зозулі, який для цього перебрався на правий фланг. Отримавши там пас від Ярослава Захаревича, він обіграв захисника “Дружби” Тимофія Листопада та прострілив у карний майданчик в район одинадцятиметрової відмітки, де не дуже вправно з м’ячем обійшовся ще один захисник гостей Олег Миколайчук. У Олега вийшло не вибити м’яч, а лише підняти його вгору. Цим блискавично скористався Іван Сомов, який ударом голови перекинув м’яч у сітку воріт через Юрія Яковчука.

Це був вже дванадцятий м’яч кращого нападника не лише “Ниви”, а і всього чемпіонату, який після 14 турів на один гол випереджає Сергія Третяка з Денихівського “Денгоффу.

  • Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Всі результати 14 туру:

У турнірній таблиці Чемпіонату Київщини після 14-го ігрового дня “Нива” впевнено займає перше місце, як і раніше випереджаючи “Джуніорс” на п’ять очок. Денихівський “Денгофф” скористався поразкою мирівської “Дружби” і обійшов її у боротьбі за третє місце.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КиївськаОбласнаФедераціяФутболу #ДенгоффДенихівка #КолосПустоварівка #ДружбаМирівка #НиваБузова #СофіяСофіївськаБорщагівка #Межигір’яНовіПетрівці #РонінЛісне #Городок1998Васильків #ФККалинівка #ЮніорМакарів #СокілМихайлівкаРубежівка #ДжуніорсШпитьки

Фото з трансляції на фейсбук-сторінці Київської обласної федерації футболу

Схожі записи

У суботу будуть зіграні сім матчів Чемпіонату Київщини з футболу

Напишіть коментар