7.7 C
Київ
18.04.2024
Бориспіль

У Борисполі член виконкому склав з себе повноваження через незгоду з діями влади міста

Голова бориспільського міського осередку «Європейської солідарності» Дмитро Гопанчук заявив, що складає із себе повноваження члена виконкому Бориспільської міськради. Свої мотиви він виклав у дописі на власній фейсбук-сторінці.

“Інколи потрібно сказати «НІ», щоб рухатися далі. Ситуація, котра склалася в Борисполі, більше нагадує рух на місці без світла у кінці тунелю. У нашій місцевій політиці нікого не цікавить професіоналізм та фаховість. Головне бути кумом, сватом та братом”, – заявив Гопанчук.
Передвиборчі обіцянки владою забуті та викинуті в смітник – дмитро гопанчук
 
Лише за півроку виконком підняв тарифи на водопостачання, маршрутні перевезення та водопостачання – гопанчук

Передвиборчі обіцянки забуті та викинуті в смітник. Хороші слова та ідеї виявилися брехнею. Найабсурдніші ідеї ухвалюються на якихось таємних зборах на яких «чужі не ходять». Керівництво міста хвилюють лише власні інтереси, а не потреби громади. Виконавчий комітет перетворився на ляльковий театр абсурду. Цей начеб-то колегіальний орган став ручним, основне завдання якого полягає в ухваленні асоціальних рішень, котрі ініціюються керівництвом міста. Лише за півроку виконавчий комітет підняв тарифи на водопостачання! В угоду перевізникив необґрунтовано підняв тарифи на проїзд! Тепломережу, котру готуюють до нового керівника, теж не обділили – тарифи підняли!, – продовжив Дмитро Гопанчук.

Свою публічну заяву Дмитро Гопанчук просить вважати офіційним зверненням та розглянути її на найближчій сесії Бориспільської міської ради.

Як стало відомо “Київському регіону“ з власних джерел у міськраді Борисполя, на сесії у вівторок планувалося звільнення кількох членів виконкому, котрі не голосували за підняття тарифів. Це питання спочатку включили до порядку денному, але після заяви Дмитра Гопанчука звільняти членів виконкому передумали.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Бориспіль #ДмитроГопанчук

Схожі записи

У Борисполі побудують ще один готель

На Київщині СБУ затримала депутата районної ради на хабарі у 40 тисяч доларів

Визначені найбільші громади-донори до бюджету Бориспільщини

Напишіть коментар