20.9 C
Київ
12.04.2024
Бориспіль Транспорт

У Борисполі водій поскаржився на дії патрульного поліціянта. ВІДЕО

Що робити якщо забрали права? В’ячеслав Зубков потрапив у неприємну зитуацію, зіткувшися з хамською поведінкою поліцейських в Борисполі – повідомляється у відео на фейсбук-сторінці КДК. Водій припускає, що міг порушити правила, але категорично проти методів, які використовував патрульний.

Что делать если забрали права! Хамство полицейских в Борисполе.Попасть в поле зрения полиции – ситуация сама по себе неприятная. Но если вдобавок стражи закона по-хамски себя ведут, вымогают деньги или каким-то образом превышают служебные полномочия – общение с ними может стать настоящим кошмаром.

Опубліковано КДК Неділя, 15 грудня 2019 р.

“Потрапити в поле зору поліції – ситуація сама по собі неприємна. Але якщо до того ж стражі закону по-хамськи поводяться, вимагають гроші або якимось чином перевищують службові повноваження – спілкування з ними може стати справжнім кошмаром” – впевнені автори відеосюжету.

 

Раніше ми писали, що в Обухові поліція заважає водіям авто підвозити людей до Києва.

«Поліцію втягнули в бізнес. За те, що вони чергують на зупинці вони отримують дивіденти від обухівміськтранс. Потрібно написати лист до ГУ поліції в к/o і все стане на свої місця» – сподівається на диво Павло Черниченко.

Погоджується з ним і мешканка Обухова Леся Лобанова, яка і підняла тему перевезень у своєму пості у фейсбуці: «Чому навіть в найвіддаленішому та зубожілому містечку Європи представники влади в першу чергу дбають про комфорт його мешканців, а вже потім про інтереси підприємств?

Чому в більшості країн брати пасажирів, а не гнати порожню машину з передмістя, вважається доречною адекватністю, повагою до навколишнього середовища і учасників дорожнього руху – а у нас це злісне порушення?
Чому весь світ можна об’їздити автостопом, а дістатися попуткою з Обухова до Києва – зась?
Чому маршрутки в три ряди на проїжджій частині поліцейських не хвилюють, а те, чи знайомий водій з пасажирами – питання, з яким вони щоранку метушаться по зупинці наче гуппі в шлюбний період?»

Яна Туровська стає на захист «Обухівтранса», але вказує на деякі недоліки: «Я не непроти користуватись послугами Обухівтранса, але хочу звернути увагу що в більшості автобусів маршрутного таксі Обухівтранса заблоковані двері заднього виходу так би мовити аварійний вихід доповнений додатковими місцями для сидіння.І коли маршрутка їде повністю заповнена і сидячими і стоячими пасажирами при будь-якій аварійний ситуації то більшість людей просто буде заблокована так би мовити опиняться в «ловушці».

 

Вадим Колесник

#КиївськийРегіон

Фото – скрін с відео фейсбук-сторінки КДК

 

Схожі записи

Операція «Анти-попутка». В Обухові поліція заважає водіям авто підвозити людей до Києва

У маршрутці пасажир принижував українців

Водій маршрутки у Борисполі висадив жінку з дітьми, бо не зміг дати решту за квиток

Напишіть коментар