13.3 C
Київ
26.04.2024
Київ Православна церква України

У Києві Православна церква України будує новий храм. Відео

Церкву на честь святих мучеників Бориса і Гліба планують збудувати у столичному мікрорайоні житлового комплексу Варшавський, – повідомляє “Апостроф TV”.

“Комплекс мабуть не буде повноцінний без храму, тому що храм буде духовним осередком, де люди будуть мати можливість задовільняти свої духовні потреби. Якщо в когось виникатимуть якісь духовні проблеми чи інші проблеми, він зможе прийти і помолитися, поставити свічку, просити у Бога про здоров’я про майбутні успіхи, тому це справді є важливий день, бо закладено ще один храм в побудову нашої української помісної церкви”, – заявив предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній.

За словами Митрополита Епіфанія, будівництво храму – це історична подія. Його зведення – це не лише вияв любові до Бога, але й до ближніх, які черпатимуть тут натхення і благодать.

будівля стане окрасою і православним центром не лише мікрорайону, а й усієї столиці

“Ми як люди збираємо скарби тут на землі тобто інвестуємо в тимчасове, в те що бачимо, в те що приносить нам комфорт. Але ми повинні пам’ятати що це життя є швидкоплинним і прийде до завершення. Тому потрібно інвестувати в своє майбутнє вічне життя”, – заявив предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній.

Церкву на закладеному камені планують звести протягом кількох років. На думку духовенства, будівля стане окрасою і православним центром не лише мікрорайону, а й усієї столиці.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #ПЦУ  #Епіфаній

 

Схожі записи

Сьогодні у центрі Києва перекриють 12 вулиць. Перелік

У Києві на території Лісового кладовища проводяться обшуки

Жителі Оболоні сподіваються на підтримку мера Кличка

1 коментар

Марина 10.08.2021 о 13:50

краще б дитсадок або шолу збудували!!!!!!!!!!!

Відповіcти

Напишіть коментар