28.03.2024
Київ

У Києві на території Лісового кладовища проводяться обшуки

Обшуки проводяться на території СКП і на території, що є частиною Лісового кладовища, а також вдома у керівного складу підприємства. У Києві на території Лісового кладовища і в приміщеннях комунальних ритуальних служб правоохоронці проводять обшуки, – повідомляє прес-служба КМДА.

“У приміщеннях ритуальної служби СКП Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування здійснюють обшуки підрозділи правоохоронних органів міста Києва”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що обшуки проводяться на території СКП і на території, що є частиною Лісового кладовища, а також вдома у керівного складу підприємства.

“На вимогу правоохоронних органів надається вся документація. Підприємство співпрацює зі слідством і надає доступ до всіх матеріалів у рамках чинного законодавства”, – йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження 2019 року.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Київ #Лісове_кладовище

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

Стала відома карта розташування блок-постів на в’їздах/виїздах з Київщини до столиці

У семи районах Києва з’явилися 16 нових назв вулиць та провулків

У Києві закинутий автопарк хочуть віднести до об’єктів культурної спадщини

Напишіть коментар