10 C
Київ
29.03.2024
КОДА

На Київщині розвиватиметься медичний туризм – КОДА

Київська облдержадміністрація та громадська спілка «Українська асоціація медичного туризму» уклали меморандум про співпрацю, – повідомляють “Бучанські новини”.

Основна мета підписаного меморандуму розвиток лікувального та оздоровчого туризму на Київщині, просування туристичного потенціалу регіону, розробка успішних туристичних продуктів для області шляхом реалізації спільних проєктів та підтримки ініціатив і діяльності кожної зі сторін.

«Спільна робота в напрямі медичного туризму матиме безліч переваг для Київщини. І найголовніше, що вони відрізнятимуться комплексним і довготривалим ефектом, – сказала заступниця голови ОДА Тетяна Щербак. – Наприклад, ми посилимо потужності нашої сфери охорони здоров’я, зможемо залучити іноземні інвестиції, поповнити обласний бюджет і паралельно створити позитивний імідж нашої області».

Довідково: Українська асоціація медичного туризму – це некомерційна організація, яка вважається найбільшою профільною організацією в країнах Центральної та Східної Європи та на пострадянському просторі. Асоціація об’єднує українських та іноземних юридичних і фізичних осіб, приватні та державні медичні установи, громадські організації, а також організації, зацікавлені у розвитку медичного туризму. Окрім цього, представники асоціації займаються координацією усіх аспектів в’їзного та виїзного медичного туризму.

Наразі серед партнерів Української асоціації медичного туризму – 15 країн. Відтепер налагоджено взаємодію і з Київською облдержадміністрацією.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Схожі записи

На Київщині продовжується карантин – КОДА

На Київщині оновлять мережу приміських автобусних маршрутів

Облрада терміново дофінансує тероборону Київщини: Сесія завтра

Напишіть коментар