10.6 C
Київ
23.04.2024
Київська обласна рада КОДА

Позачергова сесія Київської облради відбулася лише з другої спроби

Через дивну, як для поточної ситуації в країні, поведінку частини депутатів Київської обласної ради, засідання 13-ї позачергової сесії відбулося лише з другої спроби, повідомляє телеграм-канал Київський регіон.

На початку засідання до всіх депутатів облради звернувся народний депутат України, перший заступник голови фракції «Слуга народу» у Верховній Раді України, голова Київського обласного осередку політичної партії «СН» Андрій Мотовиловець із проханням відкинути всі політичні чвари та прийняти рішення порядку денного, які сьогодні вкрай важливі та наближають нашу країну перемоги у війні з російським агресором.

нарешті, Порядок денний

був проголосований та прийнятий

На порядку денному сесії КОР було 67 питань. Депутати проголосували за:

  • виділення фінансування на закупівлю зимової форми для ТРО, паливно-мастильних матеріалів, банно-прального комплексу та інших необхідних заходів;
  • створення ситуаційного центру, який буде відслідковувати міграцію людей з ідентифікацією обличчя;
  • фінансування на закупівлю генераторів різної потужності, квадрокоптери, захисні шоломи та інше для силових структур;
  • внесли зміни до програми «Турбота», яка дозволить надавати матеріальну допомогу не лише потребуючим лікування, а й відбудови житла, пошкодженого під час війни. Програма доповнена заходом «Надання адресної грошової допомоги мешканцям Київської області на відновлення житла, яке пошкоджено внаслідок військової агресії російської федерації проти України та на виплату матеріальної допомоги сім’ям, загиблих цивільних осіб внаслідок військової агресії російської федерації проти України та на придбання дров та вугілля. Для цього бюджетом додатково передбачено 42 млн. грн.

Фото – Київська обласна рада

 

Схожі записи

На Київщині окупанти зруйнували 38 закладів освіти

На сесії облради обрано двох нових голів та внесено зміни у склад комісій

В облраді висловили зауваження до роботи слідчих поліції Київщини. Оновлено

Напишіть коментар