8.4 C
Київ
18.04.2024
Бровари

У Броварах діти пільгових категорій відпочинуть у наметовому містечку

Дитячий соціально-реабілітаційний центр «Сонячне світло» в Требухові проводить благодійний туристичний зліт. Долучитися до оздоровлення запросили дітей пільгових категорій із броварської громади, – повідомляє “Трибуна Бровари”.

Перші 9 дітей відправилися на відпочинок у Соболівку. Після них планують відправити ще 14 дітей. Вони перебуватимуть у наметовому містечку в селі Соболівка Броварського району, на мальовничому березі річки Любич. Перша «наметова» зміна триватиме до 12 липня.

літо, спека, діти

Відпочинок на Любичі в Соболівці

Наступного разу до табору поїде група з 14 хлопчаків і дівчаток, вказують чиновники. І в першому, і в другому заїздах перебуватимуть діти з сімей, які потрапили в складні життєві обставини з броварської громади.

Нагадаємо, цієї суботи 70 дітей із Броварської ОТГ поїхали в дитячий табір «Зоряний», що в селі Карапиші Обухівського району. Протягом 14-ти днів там відпочиватимуть діти-сироти, діти учасників АТО / ОСС, діти з інвалідністю та інші пільгові категорії.

Зазначимо, в межах програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2021 рік на придбання 70 путівок у табори Київської області з бюджету громади передбачили 600 тис. грн. Ще на 400 тис. грн запланували закупити путівки для дітей, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу та для дітей із інвалідністю, які потребують індивідуального догляду.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Бровари #відпочинок #табір_на_річці

Фото – рада Броварської ОТГ

Схожі записи

У Броварах довели незаконність збільшення цін на електроенергію для комунальних установ

У Броварах замість відомого книжкового магазину буде банк ОТР

У Княжичах відмовили багатодітній матері і АТОвцю та віддали земельну ділянку родичам депутата

Напишіть коментар