14.3 C
Київ
25.04.2024
Переяслав

У Переяславі відновили культову локацію над Дніпром. ВІДЕО

Декілька днів тому в Переяславі зламали гойдалку над Дніпром. Її вже встигли відновити.

1 липня зламали популярну локацію для фотографій переяславців і гостей міста – гойдалку на березі Дніпра поблизу “Славутича”. Навмисно чи ні – невідомо. Хто саме це зробив, теж залишається таємницею. Втім, сьогодні, 3 липня, гойдалку все ж таки відновили. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Instagram-сторінку Pereyaslav Travel.

Другий шанс гойдалці подарували ті, хто встановив її вперше, – активісти Олександр Могильний та Владислав Самань. До речі, вперше гойдалку встановлювали власним коштом. Цього ж разу небайдужі люди зробили грошові пожертвування, щоб улюблена фотолокація й далі радувала переяславців. Таким чином і вдалося назбирати потрібну суму. Збором коштів і організацією відновлення гойдалки займався Владислав Самань. Всього на роботу витратили близько 1500 гривень. Працювали четверо людей. Владислав Самань вже після зазначив:

– Дуже шкода, що в лісі немає камер. Ніхто не зізнається, що він зламав нашу гойдалку. І, хоч ми її й відновили, вона все одно не застрахована від того, що якийсь вандал знову її зірве і не признається.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Переяслав #гойдалка_селфі_зона

Схожі записи

У Переяславі узгодили облаштування канатного парку

На Переяславщині ентузіасти відроджують спортивне конярство

У Переяславі депутати намагалися восьмий раз протягнути на сесії сумнівний проект на освітлення

Напишіть коментар