15.8 C
Київ
28.03.2024
Медицина Переяслав

На Київщині звільнилася ще одна директорка міської лікарні

Директорка Переяславської лікарні Лариса Кузьменчук звільнилася з посади за власним бажанням, – повідомляє сайт Переяслав.City.

Лариса Кузьменчук подала заяву про свою відставку з посади за власним бажанням, достроково розірвавши трудовий договір. Про це оголосила на зібранні колективу.

Лариса Кузьменчук керувала

лікарнею чотири роки

Фахівчиня управлінського складу закладу Мар’яна Волошин, яка займається закупівельними процедурами, того ж дня першою написала про це свій пост у фейсбуці: “Сьогодні ми залишилися без директора. Лариса Василівна написала заяву на звільнення. Я її розумію, адже витримати всі ці тони лайна, яке ллється з фейкових сторінок безпідставно та необґрунтовано – надто складно. В кожного з нас є межа… Межа терпіння… Межа розуміння… Межа витримки…. Жінка, яка сам на сам “воює” з дурнями чоловічої статі, які від власної немочі можуть лише писати дописи в фб, прикриваючись фейковими сторінками з жіночим іменем – має честь та відчуття власної гідності! З обмеженим фінансуванням та жорстокими умовами, встановленими НСЗУ, ми змогли розпочати зміни в цій лікарні. Оновлена матеріально-технічна база нашого закладу по праву є найкращою на Лівобережжі Київщини. Сьогодні колектив плаче. Ми шоковані…”

У Кагарлику звільнилася з посади директорка лікарні

Лариса Кузьменчук детально пояснювати причини не стала, тільки зазначила, що особисте здоров’я для неї важливіше. Але з лікарні зовсім не йтиме, а повернеться до своєї улюбленої профільної справи – лікувати дітей у педіатричному відділенні.

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Міський голова Вячеслав Саулко підтвердив, що він підписав заяву Лариси Кузьменчук про розірвання трудового контракту:

– Я трохи вичікував, сподіваючись, що Лариса Василівна передумає. Та оскільки одним із її аргументів була і причина сімейного характеру, то я змушений був підписати заяву.

Це правда, що на початку каденції в нас із нею виникали певні непорозуміння, зокрема, щодо ходу реконструкції приймального відділення. Та все ж треба віддати їй належне, що за два найскладніших роки – епідемія коронавірусу і війна – я побачив, як багато роботи було зроблено для оновлення лікарні, і вона справлялася з цими викликами. Розумію, що вплинули і ті соціально резонансні події в лікарні, які спричинили утворення певної опозиції до неї в соцмережах – випадок лікарської халатності в закладі та закриття стоматологічної поліклініки. Ми це обговорили і вона вирішила, що її вихід з керівної посади, можливо, пом’якшить ситуацію довкола лікарні загалом, і це дозволить колективу працювати зрештою спокійно.

Наразі обов’язки директора Переяславської БЛІЛ тимчасово виконує заступниця директора з економічних питань Любов Якубовська.

Як вижити на війні. Волонтерка з Гостомеля Катерина Павленко відверто про жахливі дні окупації. ВІДЕО

Схожі записи

У Таращі прийняли програму підтримки військовослужбовців ЗСУ

Суд підтримав право чоловіка на пай у справі проти Гайшинської сільської ради

Просто неба у Переяславі шість команд змагалися на святі борщу

Напишіть коментар