14.8 C
Київ
28.03.2024
Держекоінспекція

На Київщини можуть зупинити 13 підприємств за шкоду екології

Держекоінспекція готує позовні заяви до суду з вимогами припинити діяльність 13 суб’єктів господарювання, що займаються поводженням з медичними відходами на Київщині, – застерігає голова установи Андрій Мальований.

Зараз на території Київської області Держекоінспекція проводить позапланові перевірки, контролюючи підприємства, діяльність яких передбачає здійснення операцій з медичними відходами.

Так, на 13 об’єктах Київської області були виявлені порушення законодавства у сфері поводження з відходами та наразі готуються матеріали для позовів до суду щодо їх закриття. Ще 8 підприємствам анульовано ліцензії на провадження діяльності, зокрема, і за приписами завершила перевірки 26 об’єктів на території Київської області.

У Держекоінспекції заявляють, що сьогодні завершила перевірки 26 об’єктів на території Київської області. Загалом позапланові заходи контролю проводяться на 65 суб’єктах господарювання по всій Україні. Інспектори контролюють дотримання законодавчих вимог щодо сортування, перевезення та утилізації медичного сміття згідно з природоохоронним законодавством.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Держекоінспекція #перевірка #Андрій_Мальований.

Фото “Київського регіону“  та з мережі Інтернет

Схожі записи

Розпочато перевірку найбільшого забруднювача повітря на Київщині

На Київщині заборонили полювання на тварин

На птахофабрику біля Василькова завітала Державна екоінспекція

Напишіть коментар