7.7 C
Київ
18.04.2024
Держекоінспекція Київська обласна рада Моніторинг забруднення Ржищівська ОТГ

Екологічний геноцид у селі на Обухівщині. Відео

Кілька тижнів тому у селі Пії Ржищівської громади Обухівського району побував Євген Цяпенко – журналіст “Київського регіону”. Після публічного резонансу, викликаного його сюжетом, темою екологічного геноциду зацікавилися декілька загальнодержавні телеканали.

Дякуємо колегам з телеканалу Суспільне Київ за підтримку теми екологічного злочину у селі Пії Ржищівської громади.

У програмі “Сьогодні. Головне” ведуча Марина Ткаченко задає гострі і дуже правильні питання гостям студії:

  • Голові Держекоінспекції Столичного округу Павлу Іванову;
  • директору школи села Пії Юлії Ковтун;
  • депутату Київської обласної ради Руслану Кузьменку.

Запаморочення та навіть втрата свідомості. Такі наслідки має на здоров’я жителів села Пії господарська діяльність компанія, яка зараз називається «Схід Біо Груп». Чи ведеться ця діяльність з порушенням законодавства – давно вже мають встановити поліція, Держекоінспекція та Держпродспоживслужба.

Мають, але кажуть що не можуть. Тому що їх банально не допускають з перевіркою на це підприємство. Між тим, від виробничих приміщень, які знаходяться поряд зі школою та житловими будинками, надходить настільки їдкий сморід, що діти у школі поруч періодично втрачають свідомість.

Більше дивіться у сюжеті Євгена Цяпенка з місця подій: На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв про плани компанії ДТЕК на відключення світла на середу. Приготуватися Борисполю та Броварам.

Відключення світла на середу. Приготуватися Борисполю та Броварам

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ДержекоінспекціяСтоличногоРегіону #БпЛА #Держпродспоживслужба #квадракоптер #Пії #Ржищів #РжищівськаГромада #отруйнеповітря #труятьдітей #інспектор #НашаРяба #ГаврилівськіКурчата #КурганськийБройлер #бездіяльністьполіції #МаринаТкаченко #РусланКузьменко #СуспільнеТелебачення #ЮліяКовтун #директоршколи

Схожі записи

В облраді звернули увагу на формування культу особи голови КОДА за бюджетні кошти

Губернатор Київщини Олексій Кулеба зібрав термінову нараду

У Київській облраді поборються з замуленням Стугни у Василькові

Напишіть коментар