24.8 C
Київ
25.07.2024
Білогородська громада

Усім постраждалим від пожежі у Білогородці виплатять компенсації

Понад 100 жителів п’ятиповерхівки постраждалим від пожежі в селищі Білогородка на Київщині. 14 родин залишилися без житла, ще 26 квартир потребують ремонту. Для тих сімей, яким немає де жити, місцева влада пообіцяла орендувати помешкання.

Компенсація має становити до 50 тисяч гривень на сім’ю, обіцяють місцеві чиновники. Так, голова Білогородської сільської ради Антон Овсієнко каже:

– Взагалі у нас постраждало 40 квартир – це тобто 40 сімей і 8 нежитлових приміщень. Всі ці власники отримають, згідно програми “Турбота” з сільського бюджету компенсацію – компенсація надається до 50 тисяч гривень кожній сім’ї залежності від того наскільки постраждала квартира. Всі відновлювальні ремонтні роботи сільська рада буде брати на себе і ми будем надавати кошти ОСББ для того щоби вони провели відновлювальні ремонтні роботи.

Київський регіон“ нагадує, що вибух, який переріс у масштабну пожежу, стався у Білогородці цього понеділка. В одній із напівзруйнованих квартир знайшли тіло чоловіка. Як встановили правоохоронці, його вбили, а вибух був спробою приховати злочин. Відео:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Білогородка #вибух

Фото з мережі Інтернет

 

 

Схожі записи

У Білогородці при проведенні ремонтних робіт впав кран. Фото

У Білогородці масштабна пожежа. Горить багатоквартирний будинок

Напишіть коментар