23.1 C
Київ
19.07.2024
Київ КМДА Транспорт

У Києві перевізники узгодили умови нових стандартів у маршрутках

Наразі 11 перевізників на 63 маршрутах зобов‘язались прийняти вимоги міста щодо якості пасажирських перевезень, – повідомив у своєму телеграм-каналі заступник голови КМДА Костянтин Усов.

За його словами, ще на 21-му автобусному маршруті в Києві перевізники зобов‘язались обслуговувати пасажирів за новими стандартами. Зокрема, свої підписи на додаткових угодах до діючих договорів поставили ТОВ «Кийтранс-2005» (20 маршрутів) та ПП «Тандем» (1 маршрут).

Київський регіон” нагадує, що вже 11 перевізників на 63 маршрутах добровільно взяли на себе зобов’язання дотримуватися вимог міста щодо якості пасажирських перевезень.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КОДА #КОР #КМДА #КиївськаміськаРада #маршрутніперевезення #маршрутки #якістьпасажирськихперевезень #КостянтинУсов

Схожі записи

У Києві викрито осіб, які продавали військові секрети за 2 млн доларів

Під Борисполем здійснив аварійну посадку військовий гвинтокрил

Представники Коцюбинського влаштували скандал в облраді. Відео

Напишіть коментар