18.7 C
Київ
31.03.2024
Коцюбинське

В одній із ОТГ Київщини одразу після закриття сесії сталася бійка

У Коцюбинській селищній раді сьогодні одразу після закриття сесійного засідання сталася бійка. Депутатка від «Удару» Олена Сокотюк, яка фільмувала інцидент на відео, вигукнула, що «все бачить», – повідомляється на сайті “50%”.

Як пише активістка Ірина Федорів, після цього на жінку напав депутат від «Нових облич» Олександр Хвостенко. Він вибив у неї з рук телефон, Сокотюк почала захищатися, і Хвостенко вдарив її по голові.

Відео інциденту по посиланню: https://bit.ly/3yGAohg

Постраждала депутатка підтвердила інформацію про побиття. Своє самопочуття схарактеризувала як погане

Олена Сокотюк підтвердила цю інформацію і пообіцяла надати коментар пізніше – зараз до неї прямує «швидка». Своє самопочуття депутатка схарактеризувала як погане. Пізніше з Коцюбинського повідомили, що депутатку «швидка» забрала до лікарні.

В ексклюзивному коментарі «Київському регіоні» пані Сокотюк додала, що «Я зараз в обласній лікарні на обстеженні. Мене сюди привезла швидка, яку я викликала через погане самопочуття».

Від редакції “Київського регіону” бажаємо депутатці якнайшвидшого одужання.

Як уточнює екс-депутатка Верховної Ради України Ольга Червакова, у Олени Сокотюк “гіпертонічний криз”.  Пані Червакова жорство відреагувала цю ганебну подію та опубліквала на своїй сторінці у фейсбуці звернення до Віталія Кличка:

“Вимагаю від Віталія Кличка реакції на ранкове побиття депутатки і лідерки фракції #УДАР в Коцюбинській селищній Раді Олени Сокотюк. Її били в голову за те, що вона фільмувала потасовку за київський ліс. Київський, гайз! 🌲🌲🌲Тобто, ваш, того самого міста, яке очолює лідер УДАРу. Його частину анексували місцеві депутати і почали там “велике будівництво”. На чужій території. Так, вам не почулося, на териротії Києва”.

Її били в голову за те, що вона фільмувала потасовку за ваш київський ліс, пане Кличко – ольга червакова

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На прохання жителів у Броварах хочуть списати дитячий майданчик

Схожі записи

У Біличанському лісі біля озера встановлюють електроопори

Київська міськрада пожалілася правоохоронцям на дії влади Коцюбинського та Козина

Представники Коцюбинського влаштували скандал в облраді. Відео

Напишіть коментар