11.5 C
Київ
24.04.2024
Сквира

Повідомлено підозру колишньому голові одній із сільських рад Київщини

Колишньому голові сільради повідомлено про підозру у сприянні незаконній передачі в оренду земельної ділянки прощею понад 28 га, – повідомляє Київська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Сквирського відділу Білоцерківської окружної прокуратури повідомлено підозру колишньому голові сільської ради Сквирського району за фактом складання службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу (ч.1 ст.366 КК України).

екс-голова сільської ради, підробив рішення сільради,  на підставі якого, передав ділянку

у 28 га приватному підприємству

Слідством встановлено, що екс-голова сільської ради, перебуваючи на посаді, підробив офіційний документ, а саме – самостійно, без скликання сесії сільради, склав рішення,  на підставі якого, передав ділянку комунальної власності площею понад 28 га приватному підприємству. Крім того на підставі вказаного рішення, колишнім головою сільської ради з товариством було укладено договір оренди зазначеної земельної ділянки терміном на десять років.

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Схожі записи

Киянка за кермом протаранила у Сквирі поліцейський автомобіль

Кабмін погодив призначення очільників РДА у чотирьох районах Київщини

На Київщині сільський голова підозрюється у підробці документів

Напишіть коментар